touredlife bæredygtigt tøj tourette tourette's syndrom tics

Et bæredygtigt mikrobrand fra Aarhus
Du ved det godt. - Du skal købe mindre nyt tøj og det du køber skal være både bæredygtigt og holdbart, så du belaster klimaet mindst muligt. Desværre er kombinationen af godt design, lækker kvalitet og bæredygtige materialer alt for ofte en dyr affære. Derfor ender du måske også med at hive et par ekstra billige t-shirts med hjem, selv om du godt ved, at bomuldsproduktionen har belastet unødvendigt og farverne har forurenet området omkring fabrikkerne. Og så har jeg ikke engang nævnt, hvordan du måske har det, når du hører om de store koncerner, der destruerer tonsvis af tøj fra overproduktion af sidste års modekollektion ...


Det dilemma vil jeg udfordre.


TouREDlife er et dansk mikrobrand fra Aarhus, som skaber basistøj af både bæredygtige og certificerede materialer, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Her bliver ikke tale om overproduktion, for som mikrobrand fører jeg et lille og eksklusivt sortiment, der bliver produceret løbende i små oplag, så vi er sikre på at hver t-shirt har sin berettigelse. 

Bag om TouREDlife
Mit navn er Sebastian og det er mig der står bag TouREDlife. Mode har længe været en stor hobby for mig, der i stigende grad har givet dårlig samvittighed. For tøjproduktion er og bliver en klimasynder, og vel at mærke ikke en af de små ... Og desværre har mange af de eksisterende bæredygtige tøjmærker ikke appeleret til lige mig og min stil. 
 

Jeg har desuden sygdommen Tourette's Syndrom. Livet med tics er for at sige det lige ud et helvede, og jeg har hadet mig selv for det gennem mange år. Men jo mere jeg lod vreden fylde, desto hårdere blev det. Min redning har været, at jeg har valgt at tage det på mig. Bære det uden på tøjet! - I sidste ende, havde jeg aldrig været mig uden mine tics.


Hvert enkelt af mine tøjdesigns er derfor en kunstnerisk fortolkning af de forskellige aspekter af mit Tourette's Syndrom. - Dét er mit TouREDlife: et symbol på at acceptere det vi ikke kan ændre, og finde modet til at ændre det vi kan.


Wear it out, wear it loud 

Når du bærer en af mine t-shirts, vil jeg gerne have at du tænker dig om: Hvad er dit TouREDlife? Hvad går du og bøvler med, som har været med til at gøre dig til den du er i dag? - Tag tyren ved hornene, tag det på dig og bær det udenpå tøjet!

TouREDlife #wearitout #wearitloud

touredlife sebastian krejberg melchior tourette bæredygtighed

“God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference”


- The Serenety Prayer

touredlife tourette Sebastian krejberg melchior

Om TouREDlife

foto: Selma Marie Krejberg Melchior