touredlife bæredygtigt tøj tourette tourette's syndrom tics

Et bæredygtigt mikrobrand med noget på hjerte
TouREDlife er et dansk mikrobrand fra Aarhus, som skaber basistøj af både bæredygtige og certificerede materialer, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Brandet bygger på en tankegang om, at vi alle sammen bærer rundt på noget i bagagen, som kan gøre hverdagen til en kamp, men som også har været med til at gøre os til hvem vi er i dag! TouREDlife handler om at tage den bagage på sig og bære den udenpå tøjet. 

Bag om TouREDlife
Mit navn er Sebastian Krejberg Melchior og det er mig der står bag TouREDlife. Jeg lider af sygdommen Tourette's Syndrom, som har været min store inspiration til hele projektet.

   Livet med tics er for at sige det lige ud et helvede, og jeg har hadet mig selv for det gennem mange år. Men jo mere jeg lod vreden fylde, desto hårdere blev det. Min redning har været, at jeg har valgt at tage det på mig. Bære det uden på tøjet! - I sidste ende, havde jeg aldrig været mig uden mine tics.


Hvert enkelt af mine tøjdesigns er derfor en kunstnerisk fortolkning af de forskellige aspekter af mit Tourette's Syndrom. - Dét er mit TouREDlife: et symbol på at acceptere det vi ikke kan ændre, og i stedet finde modet til at ændre på det vi kan. For eksempel de trælse tendenser i modebranchen, hvor syersker bliver behandlet som skrald og produktionen uhæmmet får lov at slide på din og min jordklode.  
Derfor er tekstiler fra TouREDlife økologiske og certificeret af GOTS, OEKO-TEX og Fair Wear.


Wear it out, wear it loud 
Når du bærer en af mine t-shirts, vil jeg gerne have at du tænker dig om: Hvad er dit TouREDlife? Hvad går du og bøvler med, som har været med til at gøre dig til den du er i dag? - Tag tyren ved hornene og bær det udenpå tøjet!

TouREDlife #wearitout #wearitloud
  

touredlife sebastian krejberg melchior tourette bæredygtighed

“God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference”


- The Serenety Prayer

touredlife tourette Sebastian krejberg melchior

Om TouREDlife

foto: Selma Marie Krejberg Melchior